شما میتوانید برای دریافت مشاوره در مورد بیماری دیابت و روشهای درمان آن از پزشکان فوق تخصص غدد کمک بگیرید.
وزن مناسب را حفظ کنید: داشتن چاقی به عنوان یک عامل مهم در ایجاد بیماری های خود ایمنی، به ویژه در فردی که دارای استعداد ژنتیکی است، شناسایی شده است.
۳ علامت که نشان می دهد استعداد ژنتیکی شما برای اعتیاد بالاست! مطالعه بیشتر »
اگر فرد علائم آنافیلاکسی را نشان داد، هر کسی که همراه او است باید فوراً برای کنترل علائم او اقدام کند.
کمبود کربوهیدارت ها، نادیده گرفتن یا به تاخیر افتادن یک وعده غذایی، یک وعده غذایی که از کربوهیدارت های کمتر نسبت به آن چه نیاز است، سود می برد یا خطا در شمارش کربوهیدارت های مصرفی
عروق لنفاوی: شبکهای از کانالها در سراسر بدن هستند که لنفوسیتها و مایع لنف را در سراسر بدن به گردش در میآورند.
سیستم ایمنی بدن باید بتواند سلولهای بدن را از سلولهای خارجی تشخیص دهد. سیستم ایمنی این کار را با شناسایی پروتئینهای سطحی سلولها انجام میدهد. هر سلول روی غشای سطحی خودی پروتئینهایی دارد که با آنها شناخته میشود و همین پروتئینها در سطح سلولهای بدن توسط سیستم ایمنی نادیده گرفته میشوند تا سیستم ایمنی فقط به پروتئینهای سطح سلولهای خارجی واکنش نشان دهد.
شکل ۱: محل قرارگیری سلول های سیستم ایمنی بیماریهای عفونی
غدد لنفاوی: غدههای کوچکی در سراسر بدن وجود دارند و در کنار عروق لنفاوی تجمع می یابند.
به طور کلی میتوان مکانیسمهای ایمنی را به دو گروه ایمنی فعال و غیر فعال تقسیم کرد. در ایمنی فعال بدن با عامل بیماریزا به طور مستقیم (ایمنی همورال و سلولی) یا از طریق واکسن مواجه میشود و در واکنش به آن آنتیبادی تولید میکند.
مکانیسم اکتسابی به کمک مکانیسم ذاتی آنتیبادی تولید میکند تا از بدن در برابر عوامل بیگانه محافظت کند. در نتیجه، اگر بدن دوباره با پاتوژنهای قبلی مورد حمله قرار گیرد با سرعت بیشتری آنتیبادی را تولید کرده و عفونت را از بین میبرد.
دکترتو یک وبسایت درمان خود ایمنی بدن سلامتمحور است که از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در بازار سلامت الکترونیک ایران آغاز کردهاست. ما در کنار فعالیت به عنوان یک مرجع نوبتدهی پزشکان، سعی میکنیم با تولید مقالههای علمی و معتبر در حوزه پزشکی در مجله سلامت دکترتو، دانش عمومی جامعه را نسبت به مسائل سلامت افزایش دهیم.
اختلالات هورمونی مانند افزایش سطح هورمون تیروئید، نقص هورمون نارسایی آدرنال و هیپوفیز
بیایید درمانهای موجود برای قند خون نوع ۱ را بررسی کنیم.